Bricon aankomstantennes algemene informatie

Bricon aankomstantennes G2 model.

Bricon gebruikt voor haar antennes de nieuwste technologie, een garantie voor snel en efficiënt constateren. Er is registratie over de hele breedte van het oppervlak mogelijk zodat er geen dode zones kunnen voorkomen. Voor het gebruiken van de antennes is geen tunnel opbouw nodig, en met slecht 2 cm dikte kunnen de antennes snel en zonder veel veranderingen ingebouwd worden zowel boven als onder de valplank.

Men dient hierbij rekenschap te houden dat er geen ijzerhoudende materialen direct onder of boven de aankomstantenne aanwezig zijn.

Bricon antennes (zo ook de PASscan antennen) zijn spatwaterdicht en zijn speciaal ontwikkeld om ingebouwd te worden en mogen derhalve niet worden blootgesteld aan overmatige regen/water!

Alle antennes worden met een 2,00 m lange aansluitkabel met het antennenetwerk verbonden. Dit antennenetwerk kan tot 300m kabel overbruggen in 1 systeem.

De vaste aansluitkabel zorgt ervoor dat oxidatie en de daaraan gekoppelde verliezen worden vermeden. Alle antennes hebben binnenin een beschermlaag en zijn dus spatwaterdicht. Antennes kunnen eveneens direct aan elkaar aangesloten worden via de aansluiting stekker met ingebouwde spanningstester. Met de antennes is het mogelijk om alle goedgekeurde chip ringen te lezen.

Nieuw bij het G2-model

1. Nog sneller detecteren van Chipringen.
2. Behuizing is beter bestand voor de inwerkingen van de zon.
3. Kabel is nu 2,00m en voorzien van een zéér krachtige LED indicatie licht.
4. Warmt zichzelf op in koude temperaturen, waar andere elektronica faalt blijft de antenne perfect werken.

Formaten

De vier beschikbare formaten van antenne velden zijn:

1-veldantenne : 14 x 25x 2cm
2-veldantenne : 28 x 25 x 2cm
4-veldantenne : 48 x 25 x 2cm
6-veldantenne : 68 x 25 x 2cm

 

Download deze informatie als PDF