BRICON PASbox - Een volledig geautomatiseerde klok voor de liefhebber

BRICON PASbox - Een volautomatisch systeem

De BRICON PASbox is een volledig geautomatiseerde klok. Eenmaal aangesloten aan de hokantennes van Bricon is voldoende. De voeding wordt zoals bij alle BRICON klokken vanuit de antennes gehaald.

Eenvoudige aansluiting

Bovenaan, links en rechts van de antennekabel, heeft u de aansluiting voor GPS (links) en GSM antenne (rechts) dit gezien van het vooraanzicht. Op het scherm van de klok kunt u de signaalsterkte, gevonden satellieten en antennes zien. Maar u kunt dit alles ook zien via uw login in PASlive of via de PASapp.

Dus geen internetaansluiting of andere extra’s nodig, alles inbegrepen en volautomatisch.

Nooit meer wissen

Deze klok hoeft u nooit te wissen, alles wordt bijgehouden en training kunt u al opnieuw doen na 15 minuten.

Nooit je klok vergeten

Voor het inkorven en afslaan neemt u dan ook deze klok niet mee naar de club. Al uw afdrukken (inkorflijsten en aankomstlijsten) kan u steeds online terugvinden in uw persoonlijke PASlive omgeving. Via de PASlive kunt u ook al de aankomsten van uw duiven volgen live maar ook deze van de afgelopen dagen en maanden. En dit kunt u filteren per hok of meerdere hokken.

Alles in de cloud

Maar via de PASapp bent u er nog sneller bij, deze zal u via pushberichten op de hoogte brengen van de aankomsten en zoals in PASlive kunt u hier ook alle aankomsten zien, zowel live maar ook die uit het verleden.

Verder kunt u extra informatie toevoegen aan uw koppeltabel, persoonlijke duif info zoals naam of afstamming en u kunt elke duif toewijzen aan een hok. Hoknamen kunt u ook zelf bepalen en toevoegen.

Ook kunt u voorbenoemen en uw poulebrief invullen via PASlive (afhankelijk van de plaatselijke regelgeving).

Alle gegevens onmiddellijk in de cloud en de PASbox zelf is tevens een backup toestel dat ook uitgelezen kan worden in de club, dus niet alleen vooruitstrevend maar ook nog eens hyperveilig en betrouwbaar in alle omstandigheden!