BRICON PASclub - Voor de vereniging

BRICON PASclub - Voor de vereniging

BRICON PASclub is het mobiele inkorfapparaat met GPS en SIM kaart en kan volledig functioneren zonder extra randapparatuur.

Mobiele oplossing

Eindelijk is er een oplossing voor de clubs, geen gesleur meer met die kabels. Geen netwerkverbindingen meer. Geen verschillende software pakketten. Geen (moeilijk te verkrijgen) printer meer aansluiten. En ook geen extra internet of wifi nodig aan de inkorftafel.

Neen, dit toestel is met eigen modem en eigen moederklok. En het volgen kan op elk toestel dat op internet kan, dus ook uw smartphone!

Inkorven

Het inkorven zelf, omdat er geen liefhebber toestel moet gesynchroniseerd worden en geen afdrukken worden gemaakt aan de inkorftafel is het inkorven beduidend eenvoudiger en sneller. De inkorving is ook te volgen online via de login van de club verantwoordelijke en deze kan perfect op groot scherm getoond worden (er wordt enkel info over de inkorving zelf getoond, liefhebber, ringnummers, totalen).

Afdrukken

De afdrukken worden in de cloud automatisch aangemaakt als PDF en kunnen zowel door de club als liefhebber bekeken of afgedrukt worden. Voor de clubs bestaat er zelfs een tool om automatisch vanuit één (of meerdere) PC te kunnen afdrukken tijdens de inkorving zodat niemand iets hoeft te doen.

Afslaan

En afslaan… wel dat zit in de cloud reeds na elke constatatie! Tijdsafslag - gecontroleerd - na elke duif - volautomatisch! En dit alles live binnen de seconde!

Een ongeziene kracht van verwerking, ongeziene extra veiligheidscontroles en dit alles met minder werk voor de club medewerker.

Huren

De PASClub bieden wij aan voor €150 per jaar. Hierin alle service (update(s)/vervanging etc.) inbegrepen. Bij collectieve instap kunnen wij u hier ook voordeel aanbieden.